Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Systemassistentkurs Fregattvåpenent

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Systemassistentkurs Fregattvåpenent

  Fikk avslag på søknaden min på opptaksprøver til systemassistent i fregattvåpenet med begrunnelse nådde ikke opp. Er det muligheter for å ta kontakt med Forsvaret angående revurdering av søknad, og om noen har erfaringer angående lignende situasjoner?

  Jeg er 22 år gammel og har førstegangstjeneste fra Hæren. Jeg har ikke noe teknisk bakgrunn, dette er ikke et krav, men det vektlegges. Jeg har en del arbeidserfaring (tilnærmet fulltid i 1,5 år som deltidsansatt) som burde telle positvt.

  Føler meg veldig motivert og nysgjerrig for kurs/utdannelse og tjeneste innen fregattvåpenet, så setter stor pris på gode og seriøse svar!

  #2
  Sv: Systemassistentkurs Fregattvåpenent

  Som du sikkert veit. Så er det å jobbe på fregatt noke mange ønske seg.
  Så kurset et vel fullt med sjøfolk som har hatt verneplikten om bord på fregatt og andre fartøy. Dermed fullt kvalifisert for sjøtjeneste.

  Det einaste du kan gjere er vel å spør KNM om det finst noke som vil gjere deg meir kvalifisert, foran neste års søknadsrunde.

  Viss du er 110% motivert for sjøtjeneste kan du sjå litt på krava til befalsskole for sjø. Og deretter søke KS sjø operativ.

  Sent fra min SM-G920F via Tapatalk

  Kommentér

  Slik kler du deg som en vintersoldat

  Collapse

  Working...
  X